Gea

€ 10,50
Per uur
Hoi hoi ik ben een eerlijke spontane vrouw van 51 jaartjes alweer, ik vind het leuk om mijn steentje bij te dragen als er hulp nodig is. Schoonmaken is mij echt niet onbekend aangezien ik toen mijn 3 kids nog thuiswonend waren het als alleenstaande moeder zeggen het was en is altijd netjes geweest en nog is. Oke eerlijk is eerlijk de slaapkamer van mijn kids was dat niet altijd het geval omdat ik vond jullie kunnen zelf ook een beetje je best doen voor een leuke kamer (tja pubers). Inmiddels wonen mijn kids op zichzelf, en natuurlijk als ik bij een van mijn kinderen ben en mijn kleinkinderen ben ik weleens geneigd om het te doen.

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zon

Mijn diensten

Schoonmaken
Badkamer en wc
De keuken en afwas doen
Stofzuigen / dweilen
Ramen wassen
Strijken
Was ophangen
Kleren wassen
Opruimen
Bed opmaken
Boodschappen doen
Koelkast/oven

Talen die ik spreek

Nederlands
Engels

Wat je van mij kunt verwachten is

Ik weet dat ik makkelijk in de omgang ben met mensen kan tijdens poetsen ook een luisterend oor bieden en ik ben flexibel ingesteld en vind humor ook erbij horen natuurlijk

Naast mijn werk doe ik

Naast dit werk, zet ik mij ook in voor oudere mensen die wel eens eenzaam zijn. En ben werkzaam bij het project zilveren lijn, ik bel dan mensen op om een praatje te maken en een luisterend oor bieden. Om ze even van een geluksmoment laten genieten en gehoord voelen.

Wat ik belangrijk vind in het werk

Dat de mensen het zo fijn vinden en even de eenzaamheid vergeten endat ik daar deel van uit mag maken. Ze een goed gevoel geven dat ze het waard zijn, en het verdienen dat er mensen zijn die ze graag wil helpen.

Extra informatie

Met aanbevelingsbrief of referenties die gebeld mogen worden
Ik heb een verklaring van goed gedrag en zeden
Niet roken in huis

Wil je rond Enschede meer actieve huishoudelijke hulpen zien?

Vind jouw huishoudelijke hulp
Wil je rond Enschede meer actieve huishoudelijke hulpen zien?