Agnes

€ 25,00
Per uur
Agnes
Plaats: 's-Hertogenbosch
Geverifieerd e-mailadres
Geverifieerd telefoonnummer
Met jarenlang ervaring in huishoudelijke hulp weet ik wat en hoe te doen om een huishouden te runnen. Ik zie wat er moet gebeuren en pak ik systematisch aan op een rustige manier. Hierdoor kan ik zonder schade of ongelukken op een betrouwbare manier mijn klanten helpen. Ik vraag een redelijk hoge prijs ervoor maar dat is nodig om naar mijn werk te kunnen focussen en goed uitgerust op volle kracht te kunnen werken als ik bij u ben. U krijgt eind van de maand een factuur waar geen btw erop zit.

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zon

Mijn diensten

Schoonmaken
Badkamer en wc
De keuken en afwas doen
Stofzuigen / dweilen
Ramen wassen
Strijken
Was ophangen
Kleren wassen
Opruimen
Bed opmaken
Boodschappen doen
Koelkast/oven
Kinderoppas

Talen die ik spreek

Nederlands
Engels
Frans
Hongaars

Wat je van mij kunt verwachten is

Ik ben op de afgesproken tijd bij u, klaar om te werken. Ik hou rekening met uw dagritme om zo min mogelijk te storen. Desgewenst overleg ik in het begin met u de manier van schoonmaken (nat of droog stoffen, welke schoonmaakmiddel voor welke oppervlakte enz.) en geef ik graag advies uit eigen ervaring. Ik ga zorgvuldig met uw spullen om en ben discreet. Ik luister niet naar de radio en regel mijn telefonisch afspraken buiten werktijd. Ik ben sociaal maar ook begrijp als u het druk heeft.

Naast mijn werk doe ik

Voedselbossen ontwerpen, aanleggen en onderhouden, BSO juf als andere werkzaamheden. Koken, bakken, tuinieren en soms naar een museum vind ik leuk in mijn vrije tijd. Ik zorg voor mijn twee puber kinderen. Ik begin elke dag met yoga om fit te blijven.

Wat ik belangrijk vind in het werk

Ik vind het belangrijk in mijn werk dat mijn klant tevreden is en dat ik betaald krijg voor de waarde dat ik te bieden heb.

Extra informatie

In bezit van rijbewijs
Ik heb een verklaring van goed gedrag en zeden
Met aanbevelingsbrief of referenties die gebeld mogen worden

Wil je rond Hoenzadriel meer actieve huishoudelijke hulpen zien?

Vind jouw huishoudelijke hulp
Wil je rond Hoenzadriel meer actieve huishoudelijke hulpen zien?